Strawberry On Top Of Cupcake From Sweden to Harajuku - 蛙: Glad!

Wednesday, September 4, 2013

Glad!

Idag är jag verkligen lycklig och glad! Alla lektioner har varit hur kul som helst och jag börjar redan nu våga ta mer plats i klassrummet och prata mer engelska. CIS kursen var riktigt rolig idag för jag förstod och hade läst innan plus att man kunde få prata med dom i klassen lite mera med. Något jag gillar, nerd varning, är att läraren i den klassen visade BBT-klipp (The big bang theory). Jag älskar den serien för det är något jag hänger med på och förstår och så tog hon upp Khanacademy också vilket var skitgrymt för jag tycker om den sidan. (Pappa om du ser detta så vet du åtminstone vad jag pratar om).

Efter CIS lektionen så stack jag, Allie och Jossan ner till La Playa, vilket är stället där fotballplanen ligger och trackbanan etc. Jossan gick hem efter några varv för hon hade ont men jag och Allie gick typ 3 km och sedan fick hon mig, I kid you not, att gå upp och ner för läktartrapporna TOLV gånger totalt. Jag kunde knappt andas men jag gav inte upp och hon pushade mig bra! Jag mådde så bra när jag var klar och var stolt att man inte dog på vägen haha. När vi kom hem så ställde jag mig i yoga position, jag är även stolt på den delen då jag klarade även denna gång att ta mig upp själv utan hjälp. Målet är att kunna stå på händer utan vägg (vi får väl se hur det kommer att gå!).

Nu ska jag kolla lite anime och äta lite morötter. Imorgon blir det att försöka crasha yoga kursen, handla och tvätta + plugg!

Carpe diem!No comments :

Post a Comment